Nyhetsbrev

Digitala verktyg för kundsamverkan

Digitala verktyg för kundsamverkan

Giosg utvecklar digitala verktyg för olika personliga och kreativa sätt att samverka med besökare och kunder online på ett meningsfullt sätt. Du lär känna dina besökare och kan fokusera på deras behov samtidigt som du når dina affärsmål: oavsett om det är att konvertera dem till kunder eller ha en effektivare support. Resultat? Nöjdare kunder, strömlinjeformade processer och mätbara resultat.

Giosg analyserar data, din nuvarande trafik och besökarens beteende, vilket gör det möjligt att anpassa ditt interaktiva innehåll så mycket som möjligt. Du skräddarsyr innehåll och ”triggar” rätt interaktion i rätt tid och på rätt plats. Det används också för att förstå vilka besökare som har den största potentialen till att bli kunder. Slutligen mäter och analyserar du interaktionsprestanda för att förbättra, anpassa och rikta dina interaktioner bättre.

Nytt innehåll skapas dagligen och företag letar efter nya sätt att engagera sig i sina besökare eller kunder online. Men verkligheten är att besökare och kunder ofta känner sig överväldigade eller vilsna och försöker få support och hitta svar på sina frågor. Hur kan du se till att du hjälper dina kunder när de behöver det och samverkar med dem på ett målmedvetet sätt? Hur når du dina potentiella kunder med relevanta budskap eller erbjudanden i rätt tid? Svaret är att skapa en meningsfull interaktion som leder till att du når de mål som du vill uppnå.

Giosgs vision är att omdefiniera och omvärdera samspelet mellan organisationer och människor i den digitala världen. Giosg vill leverera interaktion med påverkan, mening, resultat och syfte.

I ett större sammanhang hjälper Giosg företag att uppnå sina mål - med mindre resurser.

Giosg.com grundades 2011 i Helsingfors och erbjuder praktiska och användarvänliga molnbaserade verktyg för e-handel, social handel och onlinekommunikation. De har kontor i 3 olika länder och 70 medarbetare. Giosgs dynamiska team består av både kommersiella och tekniska experter. Målet är att skapa något nytt och det återspeglas också i deras sätt att arbeta.

Giosg

Kontaktuppgifter:

Henok Hayle
Marknadschef,
giosg.com

+46 704 9349 72

Relaterade artiklar