Tidigare evenemang

Integration och export

Integration och export

Vi inhiberar temadagen i Närpes 20.3.2020

På grund av riskerna med coronasmittan och myndigheternas uppmaningar gällande större folksamlingar inhiberas Finsk-svenska handelskammarens temadag i Närpes den 20 mars 2020 samt seminariet följande dag. Förhoppningsvis har du förståelse för detta.

- - - - - - - -

Framgångsrika företag och en stark export är nyckeln till en god ekonomi både lokalt och nationellt. Ett konkret hinder för företagens tillväxt är den brist på arbetskraft som råder i de flesta regioner i landet.

Fredagen den 20 mars har du en möjlighet att bekanta dig med hur Närpes hanterar integrationen av utländsk arbetskraft. Finsk-svenska handelskammaren ordnar då i samarbete med Dynamo Närpes en integrationsdag där vi besöker lokala företag och hör vad Närpes har gjort för att lösa bristen på arbetskraft.

På seminariet Framgångsrik export på lördag 21 mars får du information och inspiration för att börja sälja till Norden och övriga exportmarknader. För lördagens seminarieprogram, vänligen se evenemanget Framgångsrik export här nedanför.

I paketet ingår: Transport med buss från Helsingfors eller Åbo till Närpes på fredag, lunch, företagsbesök under eftermiddagen, gemensam middag med integration som tema. Seminarium på lördag, lunch samt busstransport tillbaka till Helsingfors eller Åbo. Hotellövernattning i Närpes.

Kostnad: Ingen avgift för Finsk-svenska handelskammarens medlemmar och medlemsföretag. Avgift för icke-medlemmar 40 euro.

Relaterade artiklar