Tidigare evenemang

Vårlunch

Finsk-svenska handelskammarens traditionella vårlunch är en mötesplats för näringslivet i Finland och Sverige. Talare på vårlunchen 2019 är Dagens Industris chefredaktör Peter Fellman som berättar om sina observationer och synpunkter under rubriken ”USA vänder sig inåt och EU är splittrat. Dags att stärka den nordiska marknaden?”. Fellman återvände i augusti till rollen som chefredaktör för Dagens Industri efter att i två år ha varit tidningens korrespondent i USA. Lunchmeny: Grand Hôtels Wallenbergare med rårörda lingon, små gröna ärter och potatispuré. Mineralvatten/lättöl. Kaffe och chokladkonfekt. Lunchavgift: 500 kr inkl. moms. Lunchen är fullsatt. Kryssningspaket från Helsingfors: I samarbete med Silja Line arrangerar handelskammaren en kryssning till vårlunchen den 19-21/3 2019. Kryssningen går från Helsingfors t/r till Stockholm med Silja Serenade och inkluderar en singelhytt kategori A (seaside eller promenade), välkomstskål, trerätters middag inklusive dryckespaket på utresan, 2 frukostbufféer samt buffetmiddag på återresan. I priset 200 euro ingår även lunchavgiften för vårlunchen. Sista anmälningsdatum till kryssningen är 24/2 2019. Begränsat antal platser.