Team Finland

Nätverket Team Finland främjar Finlands externa ekonomiska relationer, Finlandsbilden, företagens internationalisering och utländska investeringar i Finland. Syftet är att samarbetet mellan olika finländska aktörer inom de här sektorerna ska effektiveras.

Nätverkets kärna utgörs av arbets- och näringsministeriet, utrikesministeriet, undervisnings- och kulturministeriet och offentligt finansierade organisationer och utländska nätverk som styrs av ministerierna. Team Finland -nätverket styrs av statsrådet. Över 70 lokala team runt om i världen står för verksamheten utomlands.

Omvälvningarna i världsekonomin har lett till att finländarnas välstånd i allt högre grad är beroende av sådant som sker utanför Finlands gränser. Vi måste ha sätt att påverka verksamhetsförutsättningarna utomlands och kunna stödja sådana beslut som är fördelaktiga för Finland. Det gör vi allra bäst genom samarbete.

Finsk-svenska handelskammaren har arbetat efter Team Finland-tanken i mer än 75 år. Ta kontakt, så berättar vi mer om hur vi kan underlätta ditt företags exportsatsning i Sverige.

Finsk-svenska handelskammarens
Team Finland-kontakt

Kjell Skoglund, VD
Tel. +358 40 560 3922
kjell.skoglund@finsve.com

Team Finland-verksamhet i Sverige

Finsk-svenska handelskammarens
Team Finland-mål i Sverige

Finsk-svenska handelskammaren strävar efter att främja de ekonomiska förbindelserna och handeln mellan Finland och Sverige. Vi fokuserar främst på att hjälpa finländska små och medelstora företag att starta upp sin verksamhet och växa framgångsrikt på den svenska marknaden. Tillsammans med företaget tar vi fram en affärsplan och genomför den med hänsyn till företagets konkurrenskraft, resurser och målsättningar. Vi finns på plats i Stockholm och betjänar våra kunder på svenska och finska.