Tidigare evenemang

Seminarium: Att bygga hållbart ledarskap

Seminarium: Att bygga hållbart ledarskap

Finsk-svenska handelskammaren och AIMS International välkomnar dig till ett eftermiddagsseminarium om hållbart ledarskap.

Ett samtal om samspelet mellan ägare, styrelse och ledning, om att bygga vinnande kulturer, skapa ett hållbart förändringsledarskap och att hitta rätt nyckelpersoner.

Fakta om seminariet

Dag: Torsdag 22 september 2022
Tid:
15.00-18.00
Plats:
Finlands ambassad, Gärdesgatan 11, Stockholm
Anmälan:
Senast 18 september via knappen nedan
Övrigt:
Eftermiddagen avslutas med fortsatta samtal till dryck och tilltugg.
Deltagande är kostnadsfritt.

Till anmälan


Program

 • Inledning
  Titti Hammarling, EVP EMEA och Head of Board Services, AIMS International
  Patrik Lindfors, direktör, Finsk-svenska handelskammaren
 • Samspelet mellan ägare, styrelse och ledning - kritiskt för framgång i privatägda bolag
  Annika Hall, konsult och specialist på ägarfrågor och
  Jonas Carpvik, konsult inom ledarskap och affärsutveckling
 • Vilken är ledarens roll och hur identifierar man framtida talanger?
  Haval van Drumpt, VD, Tre
 • Hur maximera framgång och minimera risk vid rekrytering av ledare?
  Titti Hammarling, EVP EMEA och Head of Board Services, AIMS International
 • Sammanfattning och diskussion


Presentation av talarna

Annika Hall och Jonas Carpvik

Annika Hall och Jonas Carpvik

Annika Hall och Jonas Carpvik har samarbetat under mer än 15 års tid. Annika Hall har en bakgrund som forskare i företagsekonomi, med inriktning på familjeföretag. Under drygt tjugo år har hon arbetat med rådgivning vid ägarförändringar. Utöver detta skriver Annika böcker och artiklar, föreläser och håller utbildningar. Jonas Carpvik har mer än 25 års erfarenhet av ledande positioner inom främst familjeföretag. Det har innefattat uppdrag som VD, styrelseordförande och ledare på olika chefsnivåer. Jonas driver idag en egen konsultverksamhet med fokus på ledarskapsträning, coachning och affärsutveckling.
Haval van Drumpt

Haval van Drumpt

Haval van Drumpt är VD på tillväxtbolaget Tre och har en bakgrund med ledande befattningar på Zitius, Riksnet, Halebop och Telia präglade av utmanar- och innovationsanda. Haval är vinnare av Sveriges Kommunikatörers stora pris Årets kommunikativa ledare 2020 och dessförinnan utsågs han av Telekomnyheterna till Årets ledare. Hör honom berätta om vägen till toppjobbet på Tre, om ledarskap och 5G:s betydelse för framtiden. Hur skapar man en framgångsrik säljkultur i Sverige? Vilken är ledarens roll och hur identifierar man framtida talanger?
Titti Hammarling

Titti Hammarling

Titti Hammarling är Executive VP EMEA och Head of Global Board Services på AIMS International samt tillika Managing Partner för AIMS i Sverige. Hennes professionella karriär är inom Executive Search och Board Services, mestadels i ett internationellt sammanhang. Titti delar med sig av de främsta framgångsfaktorerna för att lyckas med ledarrekryteringar.


Om AIMS International

AIMS International, medlem i Finsk-svenska handelskammaren, är en konsultorganisation som erbjuder kundanpassade lösningar inom Executive Search, Board Services och Talent Management. Verksamheten har cirka 500 medarbetare och drygt 80 kontor i 50-talet länder.

Relaterade artiklar