Viking Line stolt guldmedlem av Finsk-svenska handelskammaren

Eleonora Hansi
Viking Line stolt guldmedlem av Finsk-svenska handelskammaren

Viking Line är stolt ny guldmedlem av Finsk-svenska handelskammaren. Här presenteras några av rederiets nyheter för medlemmarna.

Från och med den 8 mars erbjuder Viking Line återigen dagliga avgångar mellan Stockholm och Helsingfors. Den tidigare nöjeskryssaren Viking Cinderella har genomgått en skönhetsbehandling tillika konceptförvandling och blir nu ny, efterlängtad parhäst till fartyget Gabriella på den viktiga huvudstadslinjen.

Samtidigt, lagom till Viking Glorys 2-årsdag, har rederiet signerat ett avtal med Stockholms Hamnar och Åbo Hamn om att tillsammans göra linjen mellan Stockholm och Åbo till en grön korridor utifrån definitionen i Clydebankdeklarationen. Den gemensamma målsättningen är att trafiken ska bli helt fossilfri till år 2035. Både Viking Glory och Viking Grace har tack vare innovativ teknik redan nu de lägsta utsläppen i flottan. Som resenär har man också möjligheten att reducera sitt klimatavtryck genom att addera biobränsle till sin bokning.

Förutom ett ambitiöst arbete för att minska Viking Lines miljöbelastning erbjuder fartygen den bästa Östersjöupplevelsen tack vare rederiets satsning på god mat, underhållning, spa, shopping och rika destinationsupplevelser. Därtill har Viking Line nyligen för åttonde gången vunnit Service Score-mätningen, där resenärerna rankar det rederi som ger bäst service.

Med detta önskar Viking Line alla medlemmar, nya som gamla, hjärtligt välkomna ombord.

Relaterade artiklar