Tidigare evenemang

Vårlunch

Vårlunch

Finsk-svenska handelskammarens traditionella vårlunch äger rum den 17 april 2023 i Stockholm. Sveriges överbefälhavare Micael Bydén talar om omvärldsläget, det aktuella läget i Försvarsmakten och om internationellt samarbete.

Vårlunchen är ett årligen återkommande nätverksevenemang, där du har möjlighet att träffa representanter från näringslivet i Finland och Sverige samt knyta värdefulla kontakter.

General Micael Bydén är överbefälhavare för Försvarsmakten i Sverige sedan år 2015. Innan dess har han verkat som bland annat flygvapenchef samt stabschef vid RC North, ISAF i Mazar-e-Sharif i Afghanistan.

Fakta om vårlunchen

Dag: Måndag 17 april 2023
Tid: kl. 12:00–14:00 lokal tid (samling kl. 11:45).
Plats: Spegelsalen, Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm.
Anmälan: Senast 29 mars 2023 på finsve.com/varlunch »
Lunchmeny:
Grillad lammkotlett serverad med smakrik tabbouleh samt en mynta- och limedressing. Mineralvatten. Kaffe och chokladpralin.
Lunchavgift:
Kostnadsfritt för medlemmar. Övriga 900 kronor.
Övrigt:
Begränsat antal platser.

Till anmälan

Kryssningspaket från Helsingfors

Finsk-svenska handelskammaren arrangerar en kryssning med Silja Line t/r från Helsingfors till vårlunchen i Stockholm. Kryssningen äger rum den 16-18.4.2023 och inkluderar A-hytt samt frukostbuffé och middag på både ut- och hemresan. I priset ingår även lunchavgiften för vårlunchen samt transport mellan hamnen och Grand Hôtel. Begränsat antal platser.
Pris: Medlemmar 150 euro, övriga 250 euro.
Anmälan: Senast 20 mars 2023 på finsve.com/varlunchkryss »

Anmälan vårlunch + kryssningRelaterade artiklar